НАЗК поскаржилась Генпрокуратурі на проблеми з сайтом

НАЗК поскаржилась Генпрокуратурі на проблеми з сайтом

Е-декларації
Укрінформ
Національне агентство з питань запобігання корупції (НАЗК) звернулося до Генеральної прокуратури України щодо технічних проблем, які могли призвести до зриву кампанії електронного декларування.

Як повідомляє прес-служба НАЗК, рішення про це схвалено на черговому засіданні агентства.

"НАЗК просить дати правову оцінку фактам та обставинам, які можуть свідчити про наявність ознак кримінального правопорушення та спробу можливого зриву кампанії з декларування доходів осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, а також розглянути питання в порядку статті 214 Кримінального процесуального кодексу України", - йдеться у повідомленні.

У НАЗК уточнили, що йдеться про технічні проблеми, які виникали 26-28 жовтня в роботі Єдиного державного реєстру декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, адміністратором якого є державне підприємство "Українські спеціальні системи".

У прес-службі повідомили, що про відповідне звернення НАЗК поінформувало Президента України, Комітет Верховної Ради України з питань запобігання і протидії корупції, Кабінет міністрів України та секретаря Ради національної безпеки та оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-