Міністр дав прочухана 23 командирам за погані харчі для солдатів

Міністр дав прочухана 23 командирам за погані харчі для солдатів

Укрінформ
За неякісну організацію харчування військовослужбовців до дисциплінарної відповідальності притягнуто 23 особи. Таке рішення було прийнято міністром оборони Сепаном Полтораком за результатами перевірки низки військових частин.

Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

"Після проведення перевірок у певній кількості військових частин, було виявлено низку порушень. Це стосується і обліку особового складу, і якості продуктів харчування, а також якості самої послуги з харчування. Це неприпустимо. Тому я прийняв жорсткі рішення щодо тих осіб, дії яких призвели до таких наслідків. Я не бачу кар'єрного росту для командира, який байдуже ставиться до своїх підлеглих. За організацію харчування персональну відповідальність має нести командир", - зауважив  Полторак.

Загалом, за неякісну організацію харчування до дисциплінарної відповідальності притягнуто 23 особи. Серед них, двох керівників звільнено з посад, п'ятьох попереджено про повну службову невідповідність, двох понижено в посаді, троє отримали сувору догану, вісім осіб отримали догану.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-