Справа Єфремова: ГПУ планує завершити слідство за два місяці

Справа Єфремова: ГПУ планує завершити слідство за два місяці

Укрінформ
Генеральна прокуратура України планує через два місяці завершити досудове розслідування у справі екс-регіонала Олександра Єфремова і відкрити матеріали стороні захисту для ознайомлення.

Про це у вівторок під час судового засідання в Апеляційному суді міста Київ, де розглядається апеляційна скарга адвокатів Єфремова на продовження терміну його тримання під вартою, заявив прокурор Павло Кожухівський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми плануємо найближчим часом (завершити досудове слідство. - Ред.), коли ми допитаємо тих свідків, яких запланували допитати, і коли ми отримаємо висновки судових експертиз, ми плануємо, я думаю, що це приблизно через два місяці, оголосити і відкрити ці матеріали стороні захисту для ознайомлення", - сказав він, відповідаючи на запитання головуючого в колегії суду Івана Рибака про те, яка перспектива справи і коли Генпрокуратура планує завершити слідство, та чи є ще якість докази, окрім тих, що містяться у 5 томах справи, які наразі відкриті стороні захисту. 

За словами Кожухівського, на сьогодні справа проти Єфремова загалом налічує понад 20 томів, у яких містяться додаткові докази щодо скоєння ним злочинів, які йому наразі інкрімінуються держобвинуваченням.

Як повідомляв Укрінформ, 26 вересня Печерський районний суд міста Києва продовжив Єфремову запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 24 листопада.

Нагадаємо, екс-голова парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремов підозрюється у скоєнні кримінальних злочинів, передбачених ч.5 ст.191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем), ч.3 ст.110 (Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України), ч.1 ст.258-3 (Створення терористичної групи або терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-