Гройсман сказав, коли підвищать соцстандарти

Гройсман сказав, коли підвищать соцстандарти

Укрінформ
Уряд передбачив у проекті бюджету на 2017 рік збільшення соціальних стандартів на 10% та видатків на пріоритетні сфери і готовий підвищувати це фінансування, як тільки воно відповідатиме рівню економічного зростання країни.

Про це заявив Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман на засіданні уряду у вівторок, повідомляє Урядовий портал.

"Ми забезпечимо підвищення соціальних стандартів. Поки що планово 10%, але ми завжди будемо використовувати будь-яку можливість, щоби підвищувати ці стандарти так, як ми зробили, наприклад, у цьому році", - заявив Гройсман.

Він зауважив, що у грудні було заплановане 5% зростання соціальних стандартів, але з 1 грудня уряд забезпечує їх збільшення на 10%.

Уряд забезпечить зростання щодо усіх пріоритетів, визначених у проекті бюджету на 2017 рік, зазначив Прем’єр-міністр, зокрема щодо збільшення фінансування на національну безпеку і оборону, ремонт і реконструкцію доріг, підтримку українських аграріїв.

Також передбачено збільшення заробітної плати вчителям, лікарям, фінансування на забезпечення громадян ліками. Крім того, збережено децентралізацію – "це означає, що кошти будуть у місцевих бюджетах", - зазначив Гройсман.

"Ми закладаємо те, що сьогодні можливо, але все інше буде залежати від економічного зростання", - підкреслив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-