Геращенко запевняє, що екс-губернатора Київщини знайдуть і допитають

Геращенко запевняє, що екс-губернатора Київщини знайдуть і допитають

Укрінформ
Народний депутат Антон Геращенко повідомив, що в Генеральної прокуратури ще будуть питання до екс-очільника Київської обласної адміністрації Максима Мельничука.

Про це він сказав в прямому ефірі "112 каналу". 

«Що стосується його місцезнаходження (Мельничука. - Ред.), я думаю, що найближчим часом ми його знайдемо і допитаємо. Генпрокурор Луценко вважає, що питання до нього будуть. Бо він знав про цей хабар, знав, що його будуть вимагати», - сказав Геращенко. 

Нардеп повідомив подробиці скандалу з Мельничуком. 

«Гроші з колишньої співробітниці Київської обласної адміністрації вимагалися за те, що вона переходила на роботу в податкову службу. Ось такі були тісні стосунки в Київській обладміністрації при губернаторі Мельничуку», - сказав він.

За словами Геращенка, обшуки у будинку Мельничука проводились на підставі рішення суду.

«Обшуки у будинку Мельничука проводились на підставі рішення суду, бо є таке поняття, як необхідність розшукати інформацію, документи, цінності», - зазначив нардеп.

Як повідомляв Укрінформ, 9 вересня міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков заявив, що заступника голови Київської облдержадміністрації Ігоря Любко затримали за хабарництво. Генпрокурор Юрій Луценко зазначив, що слідство вивчає роль у цьому злочині керівника адміністрації Мельничука, який кілька днів тому написав заяву про відставку. Наразі невідомо, де перебуває Мельничук. Його дружина заявила, що не знає, де знаходиться її чоловік, і о 4 ранку написала заяву про його зникнення до поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-