Поліцейським у Кривому Озері погрожують розправою - родичі

Поліцейським у Кривому Озері погрожують розправою - родичі

Укрінформ
Поліцейські у Кривому Озері, які виїздили на виклик з приводу хуліганських дій Олександра Цукермана, вимушені переховуватися разом з родинами і дітьми – їм погрожують розправою.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила мати поліцейського Романа Богача, який є свідком у справі.

«Мій син вимушений забрати родину і дитину і виїхати з Кривого Озера. Адже йому відверто погрожують розправою. І це при тому, що він є лише свідком у цій справі, бо нікого не бив», - сказала мати Романа Ірина.

Про погрози також говорить батько підозрюваного Миколи Хоменка. За його словами, попри те, що син у в'язниці, їм погрожують невідомі спалити хату та машину. Він з селища не виїхав, але машину та інші речі доводиться переховувати.

Як уже повідомлялося, в ніч на 24 серпня наряд поліції прибув на виклик в помешкання 32-річного чоловіка, який вчиняв хуліганські дії. До нього були застосовані заходи фізичного впливу та кайданки. Згодом чоловік помер. Правоохоронці сказали, що своєю смертю. Але рідні звинуватили поліцію у його вбивстві.

Еспертиза встановила, що причиною смерті 32-річного Олександра Цукермана стала гостра внутрішя кровотеча та травматичне поранення серця.

Трьох поліцейських затримали. Усім їм суд обрав міру запобіжного заходу у вигляді перебування під вартою. Двом – по одному місяцю, а третьому, якому пред’явили підозру у вбивстві, – два. Ще троє правоохоронців нині проходять свідками у справі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-