SIAF-2016: журналісти чекають на український винищувач

SIAF-2016: журналісти чекають на український винищувач

Укрінформ
Пілоти Повітряних сил Збройних сил України після трирічної перерви повернулись до участі на міжнародному авіаційному показі SIAF-2016 в місті Сльяч (Словаччина), який відбудеться 27-28 серпня 2016 року.

Про це повідомляє Урядовий портал.

"Україну представляють екіпажі двох винищувачів Су-27 та Су-27УБ  на статичному та динамічному показах, а також військово-транспортний літак Ан-26. Українську делегацію очолює заступник командувача Повітряних сил з авіації – начальник авіації командування Повітряних сил Збройних сил України полковник Андрій Ярецький", - йдеться на сайті.

За даними директора міжнародного авіаційного показу SIAF-2016 Хуберта Стокса, опублікованими на офіційному сайті SIAF-2016, вдруге за історію авіапоказу SIAF серед учасників – легендарний український військовий літак Су-27: "Багато знімальних груп акредитувались спеціально на SIAF-2016 задля унікальних кадрів з пілотажу льотчика-винищувача з України".

Цьогоріч пілоти Су-27 демонструватимуть оновлену програму свого виступу. Загалом програма складена таким чином, щоб під час виступу показати можливості винищувача та професійний рівень льотчика, не виходячи за межі візуальної видимості.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-