Слободян про обшуки: затримань немає, слідчі вилучають папери

Слободян про обшуки: затримань немає, слідчі вилучають папери

Укрінформ
Обшуки в адміністрації Державної прикордонної служби України, а також в Західному регіональному управлінні і Чопському прикордонному загоні тривають, будь-яких затримань чи оголошень про підозру поки немає.

Про це заявив у вівторок в розмові з журналістами помічник голови ДПСУ Олег Слободян, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"В нас немає інформації, скільки ще триватимуть обшуки. Обшуки проводяться в адміністрації Держприкордонслужби, а також в Західному регіональному управлінні і Чопському прикордонному загоні. Наскільки мені відомо, будь-яких затримань чи оголошень про підозру наразі немає", - сказав Слободян.

За його словами, "слідчі працюють" і вилучають ті "матеріали, які  вважають за потрібні в рамках даної кримінальної справи". Держприкордонслужба сприяє їм у проведенні слідчих дій.

При цьому Слободян не уточнив, які саме матеріали вилучають слідчі.

Він зазначив, що обшуки проводяться в тих підрозділах, які займаються аналізом "повсякденної діяльності Держприкордонслужби".

"Ухвала суду стосувалася обшуку двох приміщень - 25 і 29 кабінетів адміністрації, але обшуки ведуться і в деяких інших приміщеннях. Ми не чинимо перешкод слідству. Головне, щоб це сприяло розслідуванню кримінальної справи", - сказав помічник голови ДПСУ.

Як повідомляв Укрінформ, в приміщенні Державної прикордонної служби у Києві у вівторок вранці почалися обшуки у справі про вирізаний ліс на кордоні у Закарпатській області. Йдеться про те, що під час заходів з облаштування кордону на Чопській ділянці було вирубано 30 км лісу цінних порід і вивезено в Словаччину.

За словами Слободяна, обшуки розпочалися з того, що до адміністрації Державної прикордонної служби увірвалися озброєні люди. Як згодом стало зрозуміло, це були співробітники спецпідрозділу МВС КОРД та Департаменту по боротьбі з економічними злочинами МВС, які супроводжували слідчих Головної військової прокуратури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-