Справа Єфремова й Медяника цьогоріч дійде до суду - генпрокурор

Справа Єфремова й Медяника цьогоріч дійде до суду - генпрокурор

Укрінформ
Генеральний прокурор України Юрій Луценко сподівається, що до кінця року справу екс-народних депутатів від Партії регіонів Олександра Єфремова і Володимира Медяника буде направлено до суду.

Про це генпрокурор заявив у середу на брифінгу, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми плануємо до кінця року цю справу направити до суду. Ми не збираємось зловживати на досудовому слідстві часом, тим більше арештами. Справа є достатньо закріплена показами і буде рухатися до суду", - сказав Луценко.

Щоправда, генпрокурор наголосив, що інші затримання у цій справі все-таки будуть.

"Правда, перед цим будуть ще затримання", - зазначив він.

За його словами, слідчі ГПУ на даний час у справі Єфремова проводять "усі законні дії", аби наступні затримання підозрюваних осіб мали достатню доказову базу.

"Ми робимо все необхідне, щоб це були не просто затримання, а затримання з арештами, з доказовою базою, зі швидким врученням підозри. Ця справа буде розглядатися досить динамічно", - запевнив генпрокурор.

Як повідомляв Укрінформ, Єфремова затримали за підозрою у посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України. Крім цього, йому інкримінується пряма підтримка злочинної організації "ЛНР", а також незаконне заволодіння майном "Луганськвугілля".

Медяника було затримано 6 серпня в рамках справи Єфремова. Його підозрюють у посяганні на територіальну цілісність України та у сприянні створенню і діяльності терористичної організації "ЛНР".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-