Шкіряк про замах на Плотницького: Ми знали, що його готує ФСБ

Шкіряк про замах на Плотницького: Ми знали, що його готує ФСБ

Укрінформ
Міністерство внутрішніх справ  України раніше вже попереджало про підготовку російськими спецслужбами замахів на лідерів так званих республік Донбасу.

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Це ще одне яскраве підтвердження, що таке насправді терористичні "республіки". Ми вже неодноразово упродовж цього року оприлюднювали оперативну інформацію щодо того, що російські спецслужби готують вбивство та усунення і Захарченка ("глава ДНР" - ред.), і Плотницького", - сказав Шкіряк.

Він зазначив, що в районах Донбасу, контрольованих бойовиками та російськими окупаційними військами, точиться боротьба між Федеральною службою безпеки (ФСБ) РФ та Головним розвідувальним управлінням (ГРУ) Генерального штабу ЗС РФ.

"Насамперед це полягає у спробах контролювати ватажків відповідних терористичних структур та отримувати "відкати" з тих фінансових потоків, які надходять до цих фейкових республік. Власне, цей замах – ще один ланцюжок цієї загальної схеми... Тому, безумовно, ця ворожнеча триватиме й надалі. І я думаю, що це не останній замах на одного з лідерів цих терористичних угруповань", - підкреслив Шкіряк.

Як повідомлялося, так званий глава "ЛНР" Ігор Плотницький сьогодні вранці отримав поранення в результаті потужного вибуху, який стався поряд з його автомобілем. Його госпіталізовано.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-