Вища рада юстиції відклала справу Царевич на півтора місяці

Вища рада юстиції відклала справу Царевич на півтора місяці

Укрінформ
Вища рада юстиції відклала розгляд дисциплінарної справи стосовно судді Печерського районного суду міста Києва Оксани Царевич на 15 вересня поточного року.

Про це повідомляє прес-служба відомства.

"ВРЮ задовольнила клопотання судді Печерського районного суду міста Києва Оксани Царевич та вирішила відкласти розгляд дисциплінарної справи стосовно неї на наступне засідання, яке відбудеться 15 вересня 2016 року", - йдеться у повідомленні.

Як зазначив член ВРЮ Микола Гусак, суддя Царевич звернулась до ВРЮ із клопотанням про перенесення розгляду дисциплінарної справи у зв’язку із перебуванням її на стаціонарному лікуванні та наполягала на особистій участі у засіданні.

Як повідомлялося, висновком дисциплінарної секції від 12 липня 2016 року рекомендовано ВРЮ внести подання Президентові про звільнення Оксани Царевич з посади судді Печерського районного суду міста Києва у зв’язку з порушенням присяги.

До порядку денного засідання ВРЮ питання було включено двічі - 21 липня та 4 серпня 2016 року, в обох випадках розгляд питання було відкладено через хворобу судді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-