Тимошенко проти тарифів: суд оголосив перерву до 25 серпня

Тимошенко проти тарифів: суд оголосив перерву до 25 серпня

Укрінформ
У середу, 27 липня, окружний адміністративний суд міста Києва оголосив перерву до 25 серпня у справі за позовом народного депутата Юлії Тимошенко проти Кабінету міністрів.

Про це під час засідання суду повідомив суддя окружного адміністративного суду міста Києва Євген Аблов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«У зв'язку з витребуванням доказів від сторони відповідача суд відкладає розгляд справи до 25 серпня 15.00 години», - сказав суддя.

Варто зазначити, що представники позивача Тимошенко Ю.В. попросили у представників відповідача (Кабміну) надати стенограму засідання уряду, на якому внесли зміни до постанови №315 (Рішення уряду про підвищення ціни на газ).

Під час сьогоднішнього судового засідання до справи долучили третіх осіб громадян України, які так само просять суд, щоб було прийняте законне рішення. 

«До справи хочуть долучитися треті особи. Бо рішення суду вплине на права і обов'язки громадян України та користувачів комунальних послуг», - зазначили представники третіх осіб.

Як повідомляв Укрінформ, народний депутат Юлія Тимошенко подала два позови проти Кабінету Міністрів України та Національної комісії що здійснює державне регулювання у сферах електроенергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) до окружного адміністративного суду Києва щодо незаконного підвищення ціни на газ та тарифів на централізоване опалення і водопостачання.

Засідання у справі Тимошенко проти НКРЕКП перенесено на 12 серпня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-