На Хрещатику встановили шість металошукачів

На Хрещатику встановили шість металошукачів

Укрінформ
На Хрещатику вже встановили 6 металодетекторів.

Через рамки треба пройти, щоб потрапити на Європейську площу, повідомляє  "112 Україна".

"На вул. Хрещатик вже встановили 6 металошукачів, люди кладуть свої сумки і рюкзаки на столи, їх повністю оглядають правоохоронці. Щоб пройти в бік Європейської площі треба обов'язково пред'явити документи, що підтверджують вашу особу. Вул. Хрещатик зараз вже повністю перекрита для проїзду транспорту", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні через хресну ходу будуть перекриті всі під'їзди до Європейської площі.

Як повідомляв Укрінформ, предстоятель УПЦ Московського патріархату Онуфрій 27 червня оголосив про хресну ходу. 3 липня одна колона вирушила до Києва зі Святогірської Лаври на Донеччині, а 9 липня інша - з Почаївської Лаври на Тернопільщині.

Планується, що 27 липня обидві колони будуть у Києві та зустрінуться на Володимирській гірці, звідки разом пройдуть до Києво-Печерської Лаври. Все це приурочено до чергової річниці Хрещення Київської Русі.

Голова Верховної Ради Андрій Парубій має інформацію, що керівництво Російської Федерації готує провокації в українській столиці. Через те, що повідомлення про мінування шляху прямування паломників не виявилися хибними, в МВС було прийнято рішення заборонити прохід хресного ходу по Києву, всі бажаючі будуть пересуватися на автобусах до місця, де призначений молебень – Володимирської гірки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-