У поліції Одеси кадрове перезавантаження

У поліції Одеси кадрове перезавантаження

Фото
Укрінформ
У будівлі Головного управління Нацполіції в Одеській області генерал-майор Гіоргі Лорткіпанідзе представив особовому складу нових очільників п'яти відділів та відділень поліції Одеси.

Про це повідомив Укрінформу представник відділу комунікацій ГУ НПУ в Одеській області Віктор Вдовін.

"Систему необхідно змінювати, не тільки змінивши назву. Тому я прийняв рішення про заміну керівництва підрозділів, це буде реальна реформа поліції в дії. Не можна боятися ухвалювати рішення, потрібно йти тільки вперед", - процитував Вдовін слова генерала.

Зокрема, Приморський відділ поліції очолив капітан поліції Сергій Ігнатьєв, який раніше був командиром роти Управління патрульної поліції у Миколаєві. Його заступником - рядовий поліції Дар’я Полич, що досі була командиром роти Управління патрульної поліції у Дніпропетровську.

Очільником Портофранківського відділення став старший лейтенант поліції Максим Жук, що служив заступником командира батальйону поліції в Харкові.

Керівником та заступником Київського відділу поліції призначено лейтенантів Ірину Голодиченко та Євгена Барладяна, які очолювали відповідно батальйон та роту Управління патрульної поліції в Одесі.

Малиновський відділ поліції очолив старший сержант поліції Євген Василашко, що був командиром роти Управління патрульної поліції у Дніпропетровську.

Керівником Суворовського відділу поліції став лейтенант поліції Євген Дмитрієнко, який досі обіймав посаду командира роти Управління патрульної поліції у Харкові.

Новопризначені керівники запевнили, що будуть відповідально виконувати покладені на них завдання та обов'язки, неухильно дотримуючись вимог чинного законодавства.

Фото: Думская

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-