Афанасьєв: Не відпочиваю, бо не маю права

Афанасьєв: Не відпочиваю, бо не маю права

Укрінформ
Звільнений з ув'язнення в Росії кримчанин Геннадій Афанасьєв заявив, що не відпочиває, бо не має на це права. З першої хвилини в Україні вільний час віддавав журналістам.

Про це він заявив під час прес-конференції в Укрінформі.

"З першого дня мого звільнення, з першої хвилини увесь свій час я віддавав журналістам, намагаючись донести та розповісти, що там коїлося. Звісно, я не проходжу ніяку реабілітацію, немає ніякого відпочинку, бо я не маю права на цей відпочинок, але відчуваю себе краще, бо держава все ж таки надала мені дуже добрі обстеження, і справді добрі лікарі призначили мені лікування", - сказав Афанасьєв.

Він додав, що живе на таблетках, але стан здоров'я покращується.

"Я не мав змоги фотографувати, бо в мене немає на що фотографувати. Поки що на це немає зовсім часу. Але, звісно, це частина мого життя, і ця творча діяльність буде продовжуватися", - сказав Афанасьєв, відповідаючи на запитання, чи встиг уже він зробити свій перший знімок. 

Як повідомляв Укрінформ, у Росії 25-річному Афанасьєву інкримінували створення на території Криму терористичного співтовариства і засудили в 2015 році до семи років ув'язнення. 

Афанасьєв і ще один українець Юрій Солошенко повернулися в Україну з російського ув'язнення 14 червня. Їх обміняли на одеситів-представників ЗМІ - Олену Гліщинську і Віталія Діденка, яких звинувачують у сепаратизмі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-