У Краматорську на хабарі

У Краматорську на хабарі "погоріла" голова комісії центру медсоцекспертиз

Укрінформ
У місті Краматорську Донецької області під час отримання хабара викрито голову комісії обласного центру медико-соціальних експертиз, яка регулярно отримувала неправомірну вигоду за встановлення груп інвалідності.

Про це у вівторок повідомили в прес-службі місцевої прокуратури Краматорська.

«Встановлено, що 46-річна голова МСЕК центру медико-соціальних експертиз Донецької області систематично отримувала від осіб неправомірну вигоду за встановлення груп інвалідності», - сказано в повідомленні.

Зазначено, що 31 травня місцевою прокуратурою Краматорська спільно з Управлінням захисту економіки Національної поліції України і штабом СБУ в зоні проведення АТО вказана посадова особа була викрита на чергових хабарах.

Так, протягом робочого дня голова комісії отримала в своєму кабінеті грошові кошти за надання декільком громадянам тієї чи іншої групи інвалідності.

Нині тривають необхідні слідчі дії зі встановленню причетності посадової особи до скоєння аналогічних злочинів.

Кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч.3 ст. 368 (ухвалення пропозиції, обіцянки або отримання неправомірної вигоди посадовою особою) КК України розслідується під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури Краматорська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-