Команда Джамали про реєстрацію

Команда Джамали про реєстрацію "іменного" бренду в РФ: Немає часу на ці дурниці

Укрінформ
У команді Джамали - переможниці пісенного конкурсу "Євробачення-2016" - без емоцій поставилися до повідомлень про наміри зареєструвати у Росії товарні знаки "Джамала 1944" і "JAMALA 1944".

Як сказав у коментарі Укрінформу PR-менеджер співачки Денис Козловський, цим питанням займатимуться юристи.

"Ми передали інформацію юристам. Вони вивчають питання і мають найближчим часом нам відповісти, наскільки в принципі на територии Росії можливим є використання нашого зареєстрованого товарного знаку "JAMALA". У нас цей знак зареєстрований для комерційного використання дуже давно, як тільки Джамала почала свою кар'єру", - сказав Козловський.

А "1944", за його словами, навряд чи можна зареєструвати як товарний знак, "тим паче що це просто набір цифр".

"У нас зараз просто немає часу на всі ці дурниці, які відбуваються в Росії. Ми побачили інформацію, передали юристам на вивчення. Власне, в цьому і полягає наша реакція. Ніякої емоційної реакції у нас на це немає", - наголосив Козловський.

Він додав, що спеціальних коментарів з цього приводу з боку команди співачки не передбачається. "Якщо буде така необхідність, якщо до нас хтось спеціально по коментарі звертатиметься, тоді коментуватимемо. А спеціально виходити з офіційними коментарями - ні", - сказав PR-менеджер.

Козловський додав, що в команді Джамали "спокійно сприйняли це". "Ми не схильні взагалі витрачати свою емоційну енергію на подібні речі. Нам є чим займатися. І що там відбувається в Росії, нас цікавить в останню чергу", - наголосив він.

Раніше інтернет-ЗМІ повідомили, що у Росії хочуть зареєструвати товарні знаки "Джамала 1944" і "JAMALA 1944" для виробництва одягу, напоїв, туристичного агентства з організації екскурсій у тимчасово окупований Крим та музичних шкіл. Про це повідомив президент російської Першої патентної компанії(ППК) Анатолій Аронов. Він відомий у Росії спробами організувати "Тури в Новоросію", а також ініціативами щодо створення клубу для колишніх ув`язнених "Володимирський централ" і барів "ДНР" і "ЛНР" - для вихідців із тимчасово окупованих частин Донбасу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-