Поліція знешкодила міжрегіональну групу сутенерів

Поліція знешкодила міжрегіональну групу сутенерів

Укрінформ
Оперативники Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, спільно з працівниками поліції Сумщини затримали членів організованої злочинної групи сутенерів, які діяли на території п'яти областей України.

Про це в середу повідомили в Департаменті боротьби зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, Національної поліції України.

«Правоохоронці з'ясували, що на території Запорізької, Полтавської, Сумської, Херсонської та Черкаської областей діє міжрегіональна організована група, члени якої займалися сутенерством та утриманням місць розпусти... За результатами проведення розшукових заходів у повному обсязі задокументовані 14 фактів сутенерства та звідництва, нанесення тілесних ушкоджень та вимагання. Інформація про ці факти внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що оперативники Нацполіції спільно із сумськими колегами та слідчими одночасно провели 6 санкціонованих обшуків у містах Запоріжжя, Полтава, Херсон - за адресами розташування місць розпусти та мешкання членів ОЗГ. При цьому було затримано і самих зловмисників. Крім того, поліцією були затримані та допитані 14 повій.

Під час обшуків поліцейські виявили і вилучили 2 травматичні пістолети, помпову рушницю і кастет. Також вилучено 30 банківських карток, 6 ноутбуків, 43 мобільних телефони, SIM-картки, записні книжки та майже 12 тисяч гривень.

Трьом затриманим членам ОЗГ вручено підозру за ч. 2 ст. 303 (Сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-