Гройсман переконаний, що люди колись повірять в ОСББ

Гройсман переконаний, що люди колись повірять в ОСББ

Укрінформ
Українці з часом обов'язково переконаються в тому, що створення ОСББ (Об'єднання співвласників багатоповерхових будинків) - це ефективно та необхідно заради їхнього власного комфорту та економії.

Таку думку Прем'єр-міністр Володимир Гройсман висловив журналістам, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ініціатива створення ОСББ є абсолютно правильною. Кожна будівля має отримати свого господаря і цей господар має повністю нею управляти", - сказав він.

Звісно, наголосив Гройсман, цей процес є нелегким, є чимало завдань та труднощів, з якими доведеться зіштовхнутися. "Але, хочу підкреслити, що за останній час були зроблені достатньо професійні кроки з реформування національного законодавства. Все інше - напрацювання власної практики і намагання якимось чином її удосконалити", - додав глава уряду.

Водночас, відповідаючи на запитання про низький рівень довіри населення до ефективності ОСББ,  Прем'єр: "Я вважаю, що будь-яка довіра може з'явитися тільки через певні кроки. ... Якщо ви будете заощаджувати, інвестуючи у власний комфорт, - це основне завдання і тут держава є партнером. Це просто треба робити, бо довіра повертається через дії ", - наголосив він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-