У МОН схвалили перелік підручників для учнів 8 класу

У МОН схвалили перелік підручників для учнів 8 класу

Укрінформ
Колегія Міністерства освіти та науки схвалила перелік підручників для учнів 8 класу. 

Про це повідомляє прес-служба Міністерства освіти та науки. 

«Відбулося засідання колегії МОН, під час якого було схвалено перелік підручників для учнів 8 класу. За результатами І етапу конкурсного відбору ці підручники були рекомендовані експертами на надання грифа «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України», - йдеться у повідомленні.

Таким чином, з 29 квітня по 11 травня вчителі загальноосвітніх навчальних закладів зможуть відбирати підручники для учнів 8 класу за електронними версіями оригінал-макетів. Електронні версії підручників уже розміщені на Репозитарії навчального контенту. 13 травня 2016 року мають бути оголошені пропозиції до формування переліку підручників, які можуть друкуватися за кошти державного бюджету у 2016 році. 

Загалом на конкурс оригінал-макетів підручників для учнів 8 класу було подано 199 проектів із 62 назв. За результатами експертизи конкурсні комісії відхилили 22 підручники на надання грифа «Рекомендовано Міністерством освіти і науки». 

До проведення експертизи електронних версій проектів підручників долучилися 608 експертів з усіх регіонів України, серед яких вчителі, методисти, науковці. 

Конкурс підручників проводиться у два етапи. І етап – здійснення експертизи електронних версій проектів підручників, що тривав протягом березня - квітня 2016 року. ІІ етап – вибір підручників, яким надано гриф «Рекомендовано Міністерством освіти і науки України». 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-