Київенерго хоче прив'язати норми опалення до віку будинків

Київенерго хоче прив'язати норми опалення до віку будинків

Укрінформ
ПАТ "Київенерго" планує переглянути норми теплового графіку опалення квартир з урахуванням теплофізичних якостей матеріалів, з яких зводяться будинки.

Про це на прес-конференції сказав директор СВП "Київські теплові мережі" Євген Глушак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми готуємо проект про перегляд теплового графіку з урахуванням теплофізичних якостей матеріалів, з яких зводяться будинки. У нових будинках жарко, у старих будинках холодно. На жаль, за умов централізованого постачання цю проблему вирішити неможливо", - сказав Глушак.

За його словами, проблему можливо вирішити шляхом встановлення теплових пунктів, але це питання може розтягнутися у часі. Однак кияни можуть вирішити це питання, встановлюючи радіатори з можливістю регулювання подачі тепла.

"Якщо кожен трохи прикрутить радіатор у квартирі, в середньому кожен мешканець будинку заплатить за опалення менше. Питання енергозбереження треба вирішувати комплексно, проводячи теплосанацію будинків та індивідуальних квартир", - сказав Глушак.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-