Сумський університет відкрив перші в Україні онлайн-курси

Сумський університет відкрив перші в Україні онлайн-курси

Укрінформ
У Сумському держуніверситеті відкрилися перші в Україні онлайн-курси «Екзаменаріум».

Про це під час прес-конференції сказав проректор вишу Володимир Любчак, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Вперше український виш відкрив свої академічні курси для вільного доступу. Усі охочі можуть отримати освіту від класичного університету на безкоштовній основі та в зручному доступі», - зазначив Любчак.

Слухачі будуть обирати не окремий курс, а весь напрям підготовки, але для кожного курсу буде видаватися сертифікат про успішне вивчення. На відміну від інших онлайн-платформ, результати навчання можуть бути зараховані майбутнім студентам СумДУ під час вступу.

На сьогодні в «Екзаменаріумі» 30 дисциплін за 5 напрямами: економіка; маркетинг; менеджмент; право; фінанси, банківська справа та страхування.

Викладачі курсів володіють технологіями онлайн-навчання, адже Сумський державний університет вже 14 років успішно навчає студентів дистанційно.

Однією з особливостей проекту «Екзаменаріум» є активна участь в його реалізації студентів Сумського державного університету. Вже багато років студенти-програмісти беруть участь у розробці інтерактивних віртуальних тренажерів для онлайн-курсів та унікальної власної навчальної платформи.

До проекту «Екзаменаріум» долучилися також майбутні фахівці з реклами: придумали назву, створили логотип і дизайн сайту, просуватимуть проект в соціальних мережах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-