Клієнтам

Клієнтам "Хрещатика" пояснили, як працюватимуть їхні картки киянина

Укрінформ
Після визнання банку "Хрещатик" неплатоспроможним тимчасово замороженою виявиться лише банківська складова Картки киянина, але при цьому власники картки зможуть продовжувати тимчасово користуватися нею як проїзним у метро та як дисконтною карткою.

Про це під час брифінгу повідомив координатор та інвестор проекту "Картка киянина" Євген Лісняк, повідомляє кореспондент Укрінформу. 

"Проект розподілений на три ключові складові, які є не залежні одна від одної, тобто це транспортна складова, соціальна та банківська складова. В картках від банку "Хрещатик" на сьогодні банківська складова неактивна, проте транспортна та соціальна складова протягом тривалого періоду зберігають свою дію. Тобто люди можуть продовжувати користуватися своєю карткою від банку "Хрещатик" як проїзним у метрополітені та як дисконтною карткою у мережах партнерів", - наголосив він. 

За словами Лісняка, якщо людині важлива банківська складова картки, то вона може "вже сьогодні" звертатися в Ощадбанк. "На сьогодні процедура перевипуску картки буде складатися з двох візитів людини у банк та одного візиту у метрополітен, якщо це пільгова категорія. Ця процедура не вимагає від людини збору документів, ця процедура не вимагає ходити до соцзахисту, тобто все автоматизовано", - сказав він. 

Водночас, якщо мова йде про пільгові категорії населення, то ситуація дещо відрізняється. "Для пільгових категорій є певні незручності, тому що після банку треба з’явитися у соціальному захисті, активізувати свої пільги і піти в метрополітен, щоб записати транспортний пільговий додаток. Тобто на сьогодні це буде два візити в банк, візит у соціальний захист та візит в метрополітен", - додав він.

Раніше в Ощадбанку заявили, що фінустанова забезпечує безкоштовний перевипуск Картки киянина для клієнтів банку "Хрещатик" до кінця квітня.

Як повідомляв Укрінформ, банк "Хрещатик" був визнаний неплатоспроможним і в ньому запроваджено тимчасову адміністрацію терміном на один місяць - з 5 квітня по 4 травня 2016 року. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-