У Львові новому прокурору назбирали на

У Львові новому прокурору назбирали на "квиток до Житомира"

Фото
Укрінформ
У Львові активісти не допустили представлення нового прокурора Львівщини  - Віталія Мякішева. У хід пішла випробувана зброя пікетувальників – яйця і томатний сік. 

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила речниця Львівської обласної прокуратури Мар'яна Гайовська.

«Офіційного представлення нового прокурора області не відбулось, хоч Віталій Мякішев перебуває у будівлі прокуратури», - зазначила вона.

Під будівлею перебувають активісти кількох громадських організацій, серед яких найбільш відома «Рабів до раю не пускають». Її представники особливо обурені тим, що нового прокурора Львівщини призначив екс-генпрокурор України Віктор Шокін в останній момент перед звільненням і те, що призначення відбулось без публічного обговорення. Вони тримають плакати з написами «Громадські організації проти парашутистів і сепаратистів», «Ми не допустимо руки Шокіна і парашутиста у Львові».

Як передає «Захід.нет»,  учасники акції протесту також зібрали для Мякішева гроші «на квиток до Житомира», однак так і не передали їх новопризначеному прокурору. Сам Мякішев на представлення так і не прийшов, а на його місце сів один з учасників акції протесту.

Замість церемонії представлення, голова ЛОДА Олег Синютка та заступник Генпрокурора – керівник антикорупційної прокуратури Назар Холодницький запросили активістів та працівників прокуратури на нараду, щоб розв’язати ситуацію, що склалася.

Мякішеву 39 років. До нового призначення він працював заступником прокурора Житомирської  області, старший радник юстиції, в органах прокуратури працює з  29.03.1999 р., на посаді заступника прокурора Житомирської області працює з 02.04.2015 р.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-