Фейгін вважає, що вирок Савченко читатимуть іще годин десять

Фейгін вважає, що вирок Савченко читатимуть іще годин десять

Укрінформ
Адвокат народного депутата України Надії Савченко Марк Фейгін заявив, що вирок можуть оголошувати ще приблизно десять годин. 

Про це він повідомив Укрінформу.

"Суддя продовжує зачитувати показання свідків. І поки що  немає підтвердження, що вирок обвинувальний. Але, думаю, в цьому ніхто не сумнівається. Як і в тому, що покарання буде призначене досить велике. Суддя прочитав близько 30 аркушів з пачки в 150-200. Тож, з таким темпом оголошення вироку - ще годин на десять", - розповів Фейгін.

За його словами, під час оголошеної перерви Надія Савченко українською мовою прямо заявила присутнім, що має намір оголосити після набуття чинності вироком сухе голодування.

Як повідомляв Укрінформ, перерву оголошено до 14.30 за МСК.

Російське слідство обвинувачує Савченко у вбивстві російських журналістів шляхом коригування вогню. Насправді телевізійники "России-1", які працювали без акредитацій і належних засобів захисту, загинули, потрапивши під випадковий обстріл. Також Савченко обвинувачують у незаконному перетині кордону. Насправді після захоплення в полон бойовиками вона була незаконно переправлена на територію Росії, де проти неї сфальсифікували справу. Команда адвокатів Савченко (троє російських і один український) переконливо викрила ці фальсифікації і довела невинуватість Савченко за допомогою кількох алібі (телефонний білінг, астрономічна експертиза). 

Світові лідери закликали керівництво Росії відпустити Савченко. В Європі і світі тепер обговорюється "список санкцій Савченко" щодо російських чиновників, у тому числі високих. На 21-22 березня у всьому світі планується проведення Global Day #Free Savchenko.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-