Шевцов: Під час параду у Севастополі я вже був звільнений з

Шевцов: Під час параду у Севастополі я вже був звільнений з "органів"

Укрінформ
Підозрюваний у державній зраді екс-начальник поліції Вінниччини Антон Шевцов стверджує, що під час параду в окупованому Севастополі, не був співробітником міліції.

Про це він заявив під час судового розгляду про обрання йому запобіжного заходу, повідомляє кореспондент Укрінформу з місця події.

«На момент проведення параду у Севастополі я не був співробітником міліції! Наказом по МВС від 31 березня 2014 року я був звільнений з органів внутрішніх справ! Ви звинувачуєте мене в тому, що я з дідом на парад ходив?! ... І діти мої тримали прапор колишнього Радянського Союзу, який захищав мій дід. Прокурор вам підсовує підробні документи. Є копія мого послужного списку, де чітко все написано», - емоційно звернувся до суду Шевцов.

Нагадаємо, раніше у засіданні суду було оголошено перерву, оскільки фігурант поскаржився на болі у серці і йому довелося викликати "швидку". Після огляду лікарі констатували, що загрози життю Шевцова немає і він у змозі брати участь у засіданні. Після цього судове засідання продовжилося.

Як повідомляв Укрінформ, колишнього начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Антона Шевцова співробітники Служби безпеки України затримали вночі 17 березня при спробі перетину державного кордону.18 березня Шевцову було оголошено підозру у державній зраді.

Раніше міністр внутрішніх справ Арсен Аваков звернувся до голови Нацполіції з вимогою звільнити з посади начальника Головного управління поліції у Вінницькій області Антона Шевцова. Скандал навколо нього спричинило оприлюднене відео про відвідання ним параду 9 травня 2014 року в окупованому РФ Севастополі, спільне фото Шевцова з російським боксером і депутатом Миколою Валуєвим, фото на тлі будівлі з російським прапором, а також фотографії його сина на тлі російської окупаційної техніки в Криму.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-