Закордонний паспорт можна тепер оплатити онлайн

Закордонний паспорт можна тепер оплатити онлайн

Укрінформ
З 15 березня для оформлення закордонного паспорта у м. Києві квитанцію на сплату обов'язкових платежів можна роздрукувати з сайту Державної міграційної служби.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"На сайті міграційної служби започатковано новий сервіс – формування квитанцій на оплату обов’язкових платежів для оформлення паспорта для виїзду за кордон у підрозділах ДМС у місті Києві. Такий вид сервісу стане в нагоді для громадян, які записуються на оформлення документа в електронну чергу через онлайн-сервіс попереднього запису", - йдеться у повідомленні.

Як зазначили у відомстві, ця послуга працює поки що у тестовому режимі, доступна лише для оформлення паспорта для виїзду за кордон і тільки в підрозділах  міста Києва. Поступово формат дії такого сервісу буде розширено, додаватимуться інші підрозділи та нові види послуг.

За принципом електронної черги вже працює 9 з 10 районних підрозділів міста Києва. Запровадження електронної черги значно скорочує поточну чергу шляхом надання можливості для оформлення документів у зручний для громадян час.

Сервіс формування платіжних документів доступний за посиланням.

Сервіс онлайн-запису до електронної черги доступний за посиланням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-