Зінкевич повернулася в Ізраїль на другий етап реабілітації

Зінкевич повернулася в Ізраїль на другий етап реабілітації

Укрінформ
Волонтер з медичного батальйону "Госпітал'єри" Яна Зінкевич, яка серйозно постраждала в аварії поблизу Дніпропетровська, повернулася в Ізраїль на другий етап  реабілітації.

Про це йдеться на її сторінці у Фейсбуці

"Непомітно пролетіли три години польоту і ми знову в Ізраїлі. В аеропорту Дніпропетровська Яну проводжали друзі-госпітал’єри. Побажання було тільки одно - повертайся швидше, на "своїх двох". Майбутній другий етап реабілітації ("вертикалізація") досить складний, ізраїльські лікарі "ставитимуть" Яну на ноги. У своїх прогнозах вони дуже обережні. Ніхто не може сказати, скільки займе курс реабілітації за часом і яким буде результат, але головне, що шанс є", - зазначається у повідомленні.

Як повідомляв Укрінформ, засновниця медичного батальйону "Госпітал’єри" 20-річна Яна Зінкевич 5 грудня потрапила в аварію поблизу Дніпропетровська. Її авто вилетіло з траси на слизькій дорозі і кілька разів перекинулося, Яна отримала переломи ребер і хребта. Її доставили в обласну лікарню, а після стабілізації стану - літаком на лікування в Ізраїль. У лютому 2016 року вона повернулася в Україну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-