Для реабілітації волонтерки Зінкевич створили фонд

Для реабілітації волонтерки Зінкевич створили фонд

Укрінформ
Фонд Яни Зінкевич для подальшого її лікування створили активісти.

Про це у Facebook повідомив заступник головного лікаря Дніпропетровської обласної клінічної лікарні ім. І. Мечникова Юрій Скребець.

«Як лікар-інструктор батальйону «Госпітальєри», як начмед лікарні Мечникова і як людина, що завдячує Яні власним порятунком, звертаюсь до вас: прийшла наша черга допомогти героїні! Для її подальшого лікування ми створюємо фонд Яни Зінкевич», - написав Скребець.

За його словами, до наглядової ради фонду увійдуть громадські діячі, політики, волонтери, військові, лікарі. «Власною совістю й ім’ям ми відповідаємо за цільове використання всіх зібраних коштів», - підкреслив він.

Скребець нагадав, що 20-річна Яна Зінкевич - автор і керівник проекту «Госпітальєри», найефективнішої добровольчої служби польової медицини, і завдяки їй врятовані сотні життів.

"Доля чомусь саме їй дала жорстоке випробування – страшна катастрофа мало не обірвала її життя. Виведення з тяжкого шоку. Надскладна операція, безкінечний біль і боротьба з собою неможливість самостійно рухатись", - пише Скпебець.

Перший курс відновлювальної терапії Яна пройшла в ізраїльському реабілітаційному центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-