Розстріл бізнесмена: на цвинтар приїхали Добкін і Кернес

Розстріл бізнесмена: на цвинтар приїхали Добкін і Кернес

Відео
Укрінформ
Мер Харкова Геннадій Кернес і народний депутат України Михайло Добкін приїхали на міський цвинтар №3, де вранці розстріляний відомий харківський бізнесмен, відомий як "мізки Кернеса".

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Кернес і Добкін пройшли до могили матері вбитого, і пізніше відбули з місця події.

Як зазначили в поліцейського главку Харківської області, відкрито кримінальне провадження за статтею "Умисне вбивство". На місці працюють експерти.

За словами сторожа кладовища, саме він почув постріли і подзвонив в поліцію: "Припускаю, що стріляли з автомата, але я не експерт".

Дімента називають "правою рукою" Кернеса. У відкритій пресі відомостей про нього дуже мало. Укрінформу вдалося знайти документ "Додаток до рішення 41 сесії Харківської міської ради 5 скликання "Про продаж земельних ділянок юридичним та фізичним особам України" від 24.02.2010 р., згідно з яким Юрію Борисовичу Діменту була продана земельна ділянка площею 0,1158 га за адресою: м.Харків, вул.Сумська, 120. Ціна "ласого шматочка" в центрі міста становила 421 826 грн. При цьому депутати дали Діменту розстрочку на 5 років. 

Нині за цією адресою пустир і нежитлова напівзруйнована двоповерхова будівля, де зареєстровано ПрП «Альянс», що торгує кондиціонерами, і мале змішане підприємство «Оптика». 

За інформацією джерела, Дімент займався різними видами бізнесу, у тому числі - будівельним. Ця ділянка ідеально підходила цьому профілю, оскільки межує з престижними житловими будинками і магазинами. 

Фото: kharkov.dozor.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-