Рятувальники звільнили з-під завалу у Києві шосту людину

Рятувальники звільнили з-під завалу у Києві шосту людину

Укрінформ
Рятувальники майже звільнили з-під завалу, який стався сьогодні у п'ятиповерховій будівлі в центрі Києва на вулиці Хмельницького, шосту людину. Чоловік перебуває у задовільному стані, п'є чай та спілкується з родиною, поки рятувальники завершують звільнення його кінцівки.

Про це з місця події повідомляє кореспондент Укрінформу.

За повідомленнями представників ДСНС, існує припущення, що під завалом може залишатися ще одна людина.

Рятувальники продовжують розбирати завал.

Як вже повідомляв Укрінформ, сьогодні у нежитловій будівлі в Києві за адресою вул. Богдана Хмельницького, 12-14 обвалилися перекриття відразу п'яти поверхів. Під уламками опинилися будівельники, які проводили роботи у цій будівлі.

Наразі відомо, що п'ятеро людей доставлені до міської лікарні №17 у важкому стані. Шостого чоловіка, якого дістали з під-завалів щойно, також невдовзі доставлять до лікарні.

Наразі пошуково-рятувальні заходи на місці обрушення тривають. До робіт залучено близько 200 рятувальників та 20 одиниць техніки. Роботи ускладнюються тим, що до місця пригоди неможливо підвести підйомний кран. Рятувальники уникають використання спеціальної техніки, поки існує ймовірність знайти живих людей, і продовжують розбирання завалу практично вручну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-