Героїв Небесної Сотні вшанують

Героїв Небесної Сотні вшанують "Пелюстковою ходою"

Укрінформ
В Києві на честь Днів вшанування пам'яті Небесної Сотні активісти ходою з живими пелюстками квітів пройдуть по місцях, де загинули люди.

Про це сказала художній керівник студентсько-викладацького об'єднання «Театр слова» Юлія Холодна під час брифінгу на тему: «Триденна пелюсткова хода вшанування Героїв Небесної Сотні», повідомляє  кореспондент Укрінформу.

"Для "Пелюсткової ходи" ми роздамо пелюстки і обійдемо, кожен день 18, 19 і 20 лютого у нас розписаний маршрут, ті місця, де проливалася кров героїв... ", - зазначила Холодна.

Вона також розказала, які заходи планується проводити протягом триденної "Пелюсткової ходи".

"О 19.00 четвер, п'ятниця і субота біля стели на Майдані Незалежності ми збираємося і починаємо з гімну України... Після цього хвилина пам'яті. Кожного дня ми називатимемо імена героїв, що загинули в цей день. Далі вільний мікрофон для всіх бажаючих. Важлива подія (проводитиметься в перший день ходи. - Ред.) це вистава, яку ми зробили власноруч "Україна - колиска Нового Людства"... Наприкінці ми підемо ходою з пелюстками, кожний з трьох запланованих днів - місця, де проливалася кров героїв", - додала Холодна.

Нагадаємо, що така акція вже проходила минулого року в ці дні. Також організатори проводять вшанування пам'яті загиблих 18 листопада - перший день виходу людей на мирний протест на Майдані Незалежності і 22 січня, в день загибелі людей. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-