У Лондоні туристів возять по маєтках українських і російських олігархів

У Лондоні туристів возять по маєтках українських і російських олігархів

Відео
Укрінформ
Новий туристичний маршрут по маєтках російських та українських олігархів нещодавно відкрито в Лондоні.

Про це розповідає сюжет «Голосу Америки»

«У Лондоні з’явився захоплюючий автобусний тур – маєтками російських та українських олігархів», - йдеться у відеоматеріалі.

Тур організували борці з корупцією з Росії. Зокрема, екскурсії проводить громадський діяч Роман Борисович, а також екс-директор Фонду боротьби з корупцією Олексія Навального, опозиціонер Володимир Ошурко. Вони назвали свій тур «по володіннях лондонської клептократії».

Учасникам екскурсії демонструють нерухомість російських та українських олігархів, які тісно пов’язані з багатьма українськими в російськими політиками, у тому числі з президентом РФ Володимиром Путіним.

Повідомляється, що, скажімо, Дмитро Фірташ у столиці Великої Британії є власником цілого комплексу будинків та колишньої станції лондонського метро.

Найдорожче житло у центрі британської столиці належить іншому олігарху - Рінату Ахметову. Його пентхаус коштує 136 млн фунтів. Він обладнаний куленепробивним склом і спеціальним укриттям на випадок надзвичайних ситуацій.

Російський магнат Олег Дерипаска має в Лондоні будинок за кілька мільйонів фунтів. Окрім того, тут є також маєток віце-прем’єра РФ Ігоря Шувалова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-