Справа Савченко: слідчий СКР проігнорував допит

Справа Савченко: слідчий СКР проігнорував допит

Укрінформ
У Донецькому міськсуді на процесі народного депутата України Надії Савченко закінчився допит свідка захисту, експерта щодо вибухів Дмитра Каракуркчі. Суд був готовий приступити до допиту заявленого свідка, слідчого СКР Дмитра Маньшина, але той не з'явився.

Трансляцію з засідання веде портал Медіазона.

«Суддя Степаненко каже, що Маньшина вони запрошували, але поки що відповіді немає. Припускається, що сьогодні його допитають по відеозв'язку», - повідомляє Медіазона

А в будівлі Басманного суду Дмитра Маньшина, який фальсифікував справу Савченко, з 14:55 за Москвою чекає адвокат Микола Полозов: «Слідчого Маньшина поки не видно».

Тим часом адвокат Новіков отримав згоду на оголошення свідчень свідків, українських військовослужбовців Тараса Синяговського і Олександра Гадзиківського, що перебвали в полоні разом із Савченко (за винятком одного з протоколів).

Нагадаємо, російське слідство звинувачує Савченко за статтями «вбивство» і «замах на вбивство». Українка всі звинувачення відкидає. Насправді, після захоплення в полон бойовиками її було переправлено на територію Росії. Надія Савченко оголосила голодування 18 грудня після того, як було подовжено її утримання під вартою.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-