Італійський співак Сафіна побив горшки з промоутером із Криму

Італійський співак Сафіна побив горшки з промоутером із Криму

Укрінформ
Італійський виконавець Алессандро Сафіна скасував свої концерти в окупованому Криму і перервав контракт з промоутером з Криму.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Останнім часом українська влада запровадила певні обмеження, згідно з якими той, хто в'їжджає в регіон Криму, вважатиметься небажаною особою в Україні. Таким чином, я визнав необхідним повідомити про це промоутерові з Криму, виклавши мій намір провести ці два концерти після врегулювання конфліктної ситуації, сподіваючись на те, що це вирішиться якнайшвидше, не стільки для мене особисто і для проведення моїх концертів, а з причин значно важливіших і глибших, пов'язаних зі стражданнями в житті стількох людей», - написав Алессандро Сафіна.

Він також заявив про готовність компенсувати можливі матеріальні витрати, пов'язані з рекламою й організацією концертів, які були вже проплачені, але промоутер з Криму «виявилася особою, яка не здатна до розуміння і не захотіла прийняти мою пропозицію, більше того - погрожуючи мені скандалами і заходами у відповідь».

«Таким чином, внаслідок нераціональної й егоїстичної поведінки цієї людини, яка спробувала мене скомпрометувати, використовуючи дезінформацію і скандал з метою надати цьому факту політичне забарвлення, я вирішив перервати з нею всілякі стосунки й остаточно скасувати ці два концерти», - заявив Сафіна. 

До всього іншого, розповів музикант, з'ясувалося, що промоутер з Криму «досі не підписала жодних контрактів на проведення двох концертів, а також не надіслала жодного гарантійного листа про передоплату, незважаючи на те, що мої менеджери наполягали на цьому вже багато місяців».

Ця обставина, повідомив Сафіна, ще раз дала йому можливість «оцінити рівень несерйозності такого організатора, оскільки вже багато разів концерти скасовувалися в останній момент з такою легкістю з боку промоутерів, подібних до цієї пані, яка не давала жодних фінансових гарантій своїй платоспроможності». 

У своїй заяві музикант повідомляє, що з 2011 року у березні регулярно проводить свої концерти в містах України і вперше за свою довгу артистичну кар'єру опинився в такій неприємній, скрутній ситуації. 

«Я впевнений, що ні в кого немає жодних сумнівів у тому, що я завжди був артистом, далеким від будь-якого політичного впливу, який поважає почуття інших людей, який завжди був прихильником загального добра і миру», - резюмував у своїй заяві Алессандро Сафіна.

Як повідомляв Укрінформ, італійський співак Алессандро Сафіна планував приїхати з концертами у Сімферополь і Севастополь 21 і 23 лютого. Міністерство культури України виступило проти турне музиканта в окупований Крим, оскільки ця поїздка супроводжувалася б порушенням режиму в'їзду і виїзду на півострів і запровадженням санкцій проти виконавця.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-