Терористам ІДІЛ постачають переносні

Терористам ІДІЛ постачають переносні "Гради" з Донбасу?

Фото
Укрінформ
На окупованій території Донбасу підірвалася на міні вантажівка бойовиків, в якій знаходилися переносні реактивні установки "Град-П" з інструкціями арабською мовою. 

Як повідомляє "Інформаційний спротив", це може бути доказом "прямого зв'язку між російськими терористами і бойовиками "ІДІЛ". 

"Координатор групи "ІС" повідомив про те, що на окупованій частині Донбасу виявлено докази прямого зв'язку між російськими терористами і бойовиками ІДІЛ. За його даними, у вантажівці, що підірвалася на міні і належала терористам, були виявлені переносні реактивні установки з інструкціями до них арабською мовою", - йдеться в повідомленні.

Також опубліковані фотографії з автомобіля, що підірвався. 

Зазначається, що вантажний автомобіль рухався без будь-якої охорони або супроводу, і прямував у протилежний від "фронту" бік, до кордону з РФ.

"9П132 "Град-П" ("Партизан") раніше виготовлялася в РФ, на Ковровському механічному заводі. Тепер, очевидно, цей вид зброї вироблятиметься "послідовниками" ковровських зброярів на території окупованого Донбасу. З інструкціями арабською мовою, які не складно здогадатися для кого призначені", - заявили експерти "ІС". 

Як повідомляв Укрінформ, на території тимчасово окупованої Донецької області, у Комсомольському Старобешівського району, за допомогою російських фахівців налагоджено виробництво переносних реактивних пускових установок (ПРПУ) 9П132 "Град-П" ("Партизан").

Налагоджені в цехах ПАТ "Комсомольське рудоуправління" виробничі потужності великі і не відповідають масштабам використання російсько-терористичними військами "Град-П" в зоні проведення АТО, і можуть йти "на експорт".

Фото: ІС

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-