У Кельні визначили трьох підозрюваних із тисячі мігрантів-нападників

У Кельні визначили трьох підозрюваних із тисячі мігрантів-нападників

Укрінформ
Поліція Кельна розпочала розслідування щодо трьох підозрюваних за фактами масових нападів на жінок у центрі міста у новорічну ніч.

Про це заявив міністр внутрішніх справ федеральної землі Північний Рейн - Вестфалія Ральф Йєгер у середу у Дюссельдорфі, передає DW.

Міністр відмовився повідомляти подробиці, оскільки арешти ще не проводилися.

За його словами, у новорічну ніч у центрі міста чергувало навіть більше поліцейських, ніж у минулі роки, проте, вочевидь, правоохоронці не були готові до настільки масштабних нападів.

"Поліція у Кельні і федеральна поліція мусять детально пояснити, як могли статися подібні злочини. Я чекаю доповіді вже цього тижня. Подібне не має повторитися", - наголосив він.

Тим часом глава кельнської поліції Вольфганг Альберс в інтерв'ю на радіо повідомив, що надійшла вже друга заява за фактом згвалтування. "У нас є 90 заяв, у тому числі дві за фактом згвалтування", - заявив він.

Як раніше повідомляв Укрінформ, у новорічну ніч у районі кельнського Центрального вокзалу близько тисячі чоловіків, судячи з описів постраждалих, з регіону Африки і Близького Сходу, агресивно чіплялися до дівчат з сексуальними домаганнями, віднімали у них речі. Було відомо про одне згвалтування.

Фото: dpa

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-