В міжнародний розшук оголосили 13 злочинців із зони АТО

В міжнародний розшук оголосили 13 злочинців із зони АТО

Укрінформ
Поліція Донецької області оголосила в міжнародний розшук 13 особливо небезпечних злочинців, які скоювали в зоні АТО важкі загальнокримінальні злочини.

Про це повідомили у Відділі комунікації Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

«У міжнародний розшук по базах Інтерполу оголошено 13 особливо небезпечних злочинців, які скоювали в зоні АТО важкі загальнокримінальні злочини і злочини проти миру і безпеки. Саме ці особи, які підозрюються у вбивствах, тортурах, викрадення та пограбування громадян, причетні також до терористичних угруповань», - сказано в повідомленні.

Відзначено, що у 2015 році за ініціативи керівництва ГУ НП в Донецькій області був розроблений дієвий механізм внесення підозрюваних у обліки Інтерполу.

За словами начальника обласної поліції В'ячеслава Аброськіна, сьогодні донецькі правоохоронці працюють у тісній взаємодії з представниками правоохоронних органів різних країн».

«У міжнародний розшук вже оголошено 13 особливо небезпечних осіб, які діяли на окупованій території, нам вдалося довести їх причетність до тяжких злочинів, незважаючи на неможливість доступу поліції в цю зону. Встановлено, що одночасно всі ці зловмисники з кримінальним досвідом входять або входили в ряди бойовиків. Тому терористи і їхні поплічники, які вчиняють тяжкі правопорушення, можуть не сподіватися сховатися за межами України - ми зробили все, щоб вони не залишилися безкарними», - конкретизував Аброськін.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-