Путінському меру Армянська за побиття вагітної загрожує штраф

Путінському меру Армянська за побиття вагітної загрожує штраф

Укрінформ
У Слідчому комітеті РФ вивчають матеріали, пов'язані з побиттям двох жінок головою міськради окупованого Армянська від партії "Єдина Росія".

Про це пише сайт armyansk.info.

Як наголошується, інцидент за участю голови міськради стався ще в липні біля пам'ятника «Гармата», коли той, за інформацією слідства, завдав побоїв двом жінкам, одна з яких була вагітною. Першій жінці чиновник завдав мінімум два удари ногою в голову – її госпіталізували в центральну лікарню Красноперекопська, встановивши забої та струс головного мозку.

При цьому причиною побиття, за словами однієї з постраждалих, стала відмова поступитися місцем меровы. «Ми з компанією були біля пам'ятника «Гармата» – це досить відоме в Армянську громадське місце. Туди ж прийшов Нижник з дружиною і сімейною парою Васильєвих. Нам відразу ж заявили, що ми заважаємо відпочивати адміністрації, і наше небажання залишати місце відпочинку призвело до того, що мене і мою подругу Нижник та Васильєв побили», – заявила жінка.

Також вона додала, що після події їй неодноразово та наполегливо радили відкликати свою заяву з поліції і самій вибачитися перед бешкетником. У свою чергу, сановний хуліган вирішив подати зустрічну заяву, стверджуючи, що саме він був побитий двома жінками.

У разі визнання Нижника винним за частиною 1 статті 116 КК РФ («Побої, вчинені з хуліганських спонукань»), йому загрожує штраф у розмірі 40 тисяч рублів, громадські або виправні роботи, або арешт на термін до трьох місяців, повідомляє видання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-