Послуги з перших рук – у «Регіонет» вже 240 позицій

Послуги з перших рук – у «Регіонет» вже 240 позицій

Укрінформ
В Україні працює всеукраїнська спільнота фахівців з розвитку територій та громад "Регіонет", що вже налічує 240 послуг для представників місцевого самоврядування.

Про це на прес-конференції в Укрінформі повідомив координатор мережі "Регіонет" Ігор Абрам'юк.

"Регіонет - це об'єднання фахівців з регіонального та місцевого розвитку з усіх регіонів України. Це один з  інструментів, через які орган місцевого самоврядування може отримати певне сприяння, консультації щодо проблем, зокрема у сфері реалізації децентралізації. Потреба подібних консультацій загострилась у зв'язку з тим, що ми перейшли до практичної реалізації цієї реформи... Наразі у каталозі мережі налічується 240 послуг", - сказав Абрам'юк.

Він додав, що "Регіонет" є можливістю для місцевої влади, бізнесу, громадськості отримати "з перших рук" послуги, засновані на кращих практиках регіонального та місцевого розвитку України.

Основна діяльність мережі здійснюється через інтернет-портал "Регіонет".

"Портал є головним майданчиком для професійних дискусій, дистанційного навчання, обміну досвідом. На сайті є каталог послуг і профілі учасників-фахівців. Наприклад, новоутворені органи місцевого самоврядування можуть знайти послуги з консультаційного супроводу новоутворених територіальних громад", - сказав координатор "Регіонету".

За його словами, перша послуга на сайті "Регіонет" з'явилася у серпні 2014 року.  Наразі мережа об'єднує майже 300 фахівців.

Мережа "Регіонет" створена як неформальна безлідерна політично незаангажована професійна спільнота у рамках проекту ЄС "Підтримка політики регіонального розвитку в Україні". 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-