"...і я не мовчатиму!": Укрінформ і Transparency запускають спільний проект

Укрінформ
У Міжнародний день боротьби з корупцією, який відзначається щороку 9 грудня, Українське національне інформаційне агентство "Укрінформ" та українське представництво глобальної антикорупційної неурядової організації Transparency International розпочинають всеукраїнський соціальний проект "...і я не мовчатиму!".

Як повідомляють організатори, мета проекту - обмежити зростання корупції в державі, показати реальне ставлення людей до цього ганебного явища.

У рамках всеукраїнського соціального проекту, що отримав назву «...і я не мовчатиму!», на сайті www.ukrinform.ua буде проводитися соціологічне опитування щодо ставлення українців до хабарництва.

Соцопитування, яке стартує у середу, 9 грудня, проводитиметься упродовж трьох наступних місяців. Усі небайдужі зможуть анонімно поділитися своїм позитивним досвідом боротьбі із хабарами та хабарниками, розповісти історію про те, як можна прожити без корупції.

Шляхом підрахунку голосів Укрінформ і Transparency International Україна зможуть зробити певні висновки та показати громадськості остаточні результати, які стосуються рівня корупції в Україні.

"Сподіваємося, що всеукраїнський соціальний проект "...і я не мовчатиму!" дозволить нам відповісти на запитання: чи здатні українці жити без корупції? Голос кожного відвідувача сайту є дійсно вагомим для нас. Розірвемо коло, скажемо "Ні" корупції", - наголошують організатори проекту.

Нагадаємо, Інформаційно-правозахисна кампанія по захисту викривачів корупції "Вони б не мовчали" протягом липня-серпня пройшла в 19 регіонах України. На 180 білбордах та 400 сітілайтах було розміщено зображенням українських грошей з портретами Тараса Шевченка, Лесі Українки та Григорія Сковороди. Роти видатних українців символічно були закриті гумками для грошей, тому що вони змушені бути учасниками корупційних процесів.

Всеукраїнський соцпроект "…і я не мовчатиму!" є логічним продовженням цієї кампанії. Організатори  закликають кожного українця не мовчати, бо корупція - це ганебне явище і злочин.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-