В Україні презентували проект

В Україні презентували проект "Свобода, Гідність, Креативність"

Укрінформ
Міністерство закордонних справ, міністерство інформаційної політики і громадська організація StratComUA презентували перший іміджевий проект "Ukraine: Freedom, Dignity, Creativity" ("Україна: Свобода, Гідність, Креативність").

Презентація проекту, присвячена річниці розгону студентів Євромайдану, що відбувся 30 листопада  2013 року, пройшла у понеділок в приміщенні МЗС України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми сьогодні представляємо дві речі. Це інформаційний буклет про Україну, який прив'язаний до гідності, до сьогоднішнього дня. І онлайн проект, матеріалізований у вигляді сайту MyUkraineIs. Цей сайт  буде інтегрований із сайтом МЗС України", - сказав Посол з особливих доручень МЗС України Дмитро Кулеба.

Щодо буклетів, то, за його словами, за підтримки Міністерства інформаційної політики їх буде надруковано 40 тис. екземплярів 9 мовами і вони будуть розповсюджуватися через українські посольства за кордоном.

"Це по суті один з пілотних проектів публічної дипломатії, яку ми створили у МЗС, і це початок великої кампанії, яка  буде складатися з різних елементів, не лише цього  буклету і сайту, з популяризації України у світі", - наголосив Кулеба.

У свою чергу, радник Міністра інформаційної політики Аліна Фролова, відповідаючи на запитання журналістів, сказала: "У нас така радісна подія, тому що з державного бюджету України було виділено кошти на інформаційні кампанії. Вони невеликі, але це початок. Саме частину цих коштів, які були виділені МІП зовсім нещодавно, пару тижнів тому, ми отримали і їх частину витрачаємо на друк цих буклетів".

Вона уточнила, що загальний бюджет, виділений МІП, 2,8 млн гривень. "Це кошти, які будуть витрачатися на різні кампанії до кінця року", - зазначила Фролова.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-