ДАІ та МРЕВ більше немає. Аваков розповів, як зареєструвати авто

ДАІ та МРЕВ більше немає. Аваков розповів, як зареєструвати авто

Укрінформ
Кабінет міністрів із сьогоднішнього дня ліквідував ДАІ та МРЕВ.

Про це у Фейсбуці повідомляє міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Сьогодні, нарешті, склалися всі умови. Ліквідовано ДАІ, МРЕВ - створені сервісні центри МВС, змінені процедури – підготовлена купа підзаконних нормативних змін. І ось сьогодні вніс постанову на Кабінет міністрів і був активно підтриманий: використання довідок-рахунків при оформленні автомобілів СКАСОВАНО!», - пише він.

Як додав Аваков, тепер при оформленні автомобіля в сервісному центрі МВС продавцю і покупцю достатньо підписати договір купівлі-продажу в будь-якому сервісному центрі України в присутності адміністратора, який безкоштовно засвідчить особистості учасників угоди на підставі документів.

Як зазначив міністр, від сьогодні для реєстрації автомобіля на нового власника достатньо:

• Підписати договір купівлі-продажу (дарування) продавцем і покупцем особисто в будь-якому сервісному центрі МВС України в присутності адміністратора центру з пред'явленням документа, що посвідчує особу. Вартість послуги – тільки обов'язкові платежі, встановлені законом.

• Нотаріально посвідчити договір купівлі-продажу і надати його в будь-який сервісний центр України. Оплата обов'язкових платежів плюс послуги нотаріуса.

• Для покупців нових автомобілів в салонах (у юр. особи) достатньо надати в сервісний центр договір, що підтверджується печаткою продавця і свої документи. Оплата обов'язкових платежів, встановлених законом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-