Савченко приймає антибіотики і налаштована по-бойовому - адвокат

Савченко приймає антибіотики і налаштована по-бойовому - адвокат

Укрінформ
Адвокати Марк Фейгін і Микола Полозов відвідали народного депутата України Надію Савченко в Новочеркаському СІЗО, де обговорили плани на майбутні засідання.

Про це розповів в ексклюзивному коментарі кореспондентові Укрінформу Марк Фейгін.

«Сьогодні з колегою Полозовим були у Надії Савченко в Новочеркаському СІЗО. Почувається добре, по-бойовому. Її дуже підтримують ваші листи. Щоправда, вона приймає антибіотики, кашель поки що не пройшов, але температури немає. Обговорили наші плани на найближчі засідання», - розповів адвокат.

За його словами, найближчим завданням була підготовка до допиту Ігоря Плотницького, який, найімовірніше, з'явиться на засідання в середу. Дуже важливо, щоб людина, наділена повноваженнями керівника сепаратистського регіону, була викрита у лжесвідченнях максимально переконливо. В умовах політично мотивованого вироку це може позитивно позначитися на розвитку ситуації і майбутньому звільненні Савченко.

Обговорювалися і подальші плани. Скоро сторона обвинувачення завершить надання своїх матеріалів. Тому захист зараз уточнює черговість і форму надання своїх доказів невинності Надії Вікторівни.

Нагадаємо, Надію Савченко в Росії обвинувачують у вбивстві двох співробітників російського телебачення, які торік влітку незаконно перебували під Луганськом. Насправді на момент загибелі російських журналістів Савченко вже захопили в полон бойовики, потім примусово переправили її до Росії.

Фото: РИА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-