Деканоідзе попередила підлеглих про персональну відповідальність за корупцію

Деканоідзе попередила підлеглих про персональну відповідальність за корупцію

Укрінформ
Ефективність роботи нової поліції залежить від зміни підходів до роботи на місцях.

Про це заявила глава Національної поліції Хатія Деканоідзе під час наради за участю керівництва структурних підрозділів Нацполіції, повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

"Ви всі маєте показати, що структурні зміни йдуть від вас. Статистика - не головне. Головне - вибудувати систему, в якій поліція ефективно виконуватиме свої функції", - підкреслила вона, додавши, що зараз готуються нові інструкції щодо роботи органів поліції та оцінки їхньої діяльності.

Деканоідзе зазначила, що приховувати злочини і показувати "хорошу" статистику – це "радянський підхід", від якого слід відмовлятися і відходити. Відтак, у відомстві жорстко припинятимуться спроби маніпулювання статистикою та приховування злочинів.

Глава поліції підкреслила, що кожен керівник обласного главку нестиме персональну відповідальність у разі виявлення корупційних діянь з боку його підлеглих та закликала керівників обласних органів НПУ ефективно і якісно підбирати особовий склад до підрозділів поліції, особливо - їх керівну ланку.

Крім того, як наголосила Деканоідзе, ті працівники міліції, які висловили бажання продовжити службу у Нацполіції, повинні пройти переатестацію: Весь особовий склад обов'язково пройде переатестацію, і цей процес має бути прозорим і неупередженим".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-