Порошенко назвав завдання для Центрів допомоги учасникам АТО

Порошенко назвав завдання для Центрів допомоги учасникам АТО

Укрінформ
Основним завданням створюваним Центрам допомоги учасникам АТО є боротьба з бюрократією, а реальна турбота держави про своїх захисників стане основою перемоги над ворогом.

На цьому наголосив Президент Петро Порошенко під час робочої наради волонтерів, що працюватимуть у центрах, повідомляє прес-служба Глави держави. 

"Ключова позиція - ви йдете для того, щоб мобілізувати наше військо на боротьбу за єдність України. Ви йдете, щоб зруйнувати путінський сценарій дестабілізації в Україні і її знищення", - зазначив Порошенко, звертаючись до волонтерів.

Він висловив переконання в тому, що настав час розширювати коло діяльності та відповідальності Волонтерського десанту - починаючи від постачання озброєння і завершуючи соціальною, психологічною реабілітацією військовослужбовців, які повертаються додому.

Президент нагадав: лише коли волонтери з'явилися у Міністерстві оборони, вдалося змінити армію, МОУ і Генеральний штаб.

Водночас радник Президента Юрій Бірюков підкреслив, що у своїй роботі центри не повинні намагатися замінити чи перебрати на себе роботу департаментів ОДА, районних і міських адміністрацій, які мають опікуватися цими питаннями. Їхнє основне завдання - допомогти вибудувати, налагодити і скоординувати роботу всіх органів і структур таким чином, щоб вони надавали всю необхідну допомогу демобілізованим військовослужбовцям-учасникам АТО, мобілізованим до АТО та членам їх сімей, рідним і близьким як мобілізованих, демобілізованих, так і загиблих бійців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-