МН-17: разом зі звітом у Нідерландах представлять реконструкцію літака

МН-17: разом зі звітом у Нідерландах представлять реконструкцію літака

Укрінформ
Рада з питань безпеки Нідерландів 13 жовтня представить фінальний технічний звіт щодо катастрофи Боїнга МН-17. Під час презентації журналістам покажуть реконструкцію частини літака, зроблену експертами в межах слідства.

Про це в коментарі Укрінформу повідомила представник нідерландського Радбезу Сара Ферной.

“Результати розслідування презентуватиме голова Ради з питань безпеки Нідерландів. Після цього журналісти зможуть відзняти реконструкцію частини повітряного судна”, - сказала вона.

Раніше повідомлялося, що в межах слідства експерти провели тривимірну реконструкцію частини судна. Спеціалісти зосередилися на кабіні пілота та частині секції бізнес-класу, що були знайдені на місці катастрофи.

У Радбезі також відзначили, що слідство ставило завданням розслідувати такі питання, як причини катастрофи, політ літака над зоною конфлікту, ступінь моральних і фізичних страждань пасажирів літака, а також чому родичі загиблих у Нідерландах не могли кілька днів отримати підтвердження, чи були їхні близькі на борту.

Як повідомляв Укрінформ, Рада з питань безпеки Нідерландів протягом року займалася розслідуванням причин катастрофи Боїнга МН-17. Паралельно міжнародна спільна слідча група, яку очолюють Нідерланди,  проводить кримінальне розслідування, що має встановити винуватців катастрофи. Очікується, що кримінальне слідство триватиме до кінця року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-