Бойові дії та технологічні причини: у семи областях України фіксують знеструмлення

Бойові дії та технологічні причини: у семи областях України фіксують знеструмлення

Укрінформ
В Україні через ворожі обстріли і технологічні причини є знеструмлення споживачів у семи областях.

Як передає Укрінформ, про це повідомило Міністерство енергетики.

У Донецькій області через російські обстріли минулої доби були знеструмлені 496 абонентів у чотирьох населених пунктах. Енергетики заживили 1,3 тис. абонентів у п’яти населених пунктах. Без напруги 102 населені пункти, загалом – 46,7 тис. абонентів. Газовики відновили розподіл газу для 268 абонентів. Через обстріли відключено від газопостачання 55 споживачів.

У Дніпропетровській області внаслідок бойових дій пошкоджена повітряна лінія обленерго, знеструмлені 36 абонентів. Тривають відновлювальні роботи.

Через технологічне порушення знеструмлювалися 300 абонентів у Запорізькій області. На ранок усі заживлені. Внаслідок бойових дій залишається без напруги 3731 точка обліку у 51 населеному пункті.

Внаслідок нових обстрілів знеструмлені 598 абонентів у чотирьох населених пунктах Сумської області. На ранок залишаються відключеними 4,4 тис. точок обліку у 73 населених пунктах.

У Харківській області через бойові дії немає світла у понад 31 тис. абонентів у 60 населених пунктах.

У Херсоні залишаються знеструмленими 2,8 тис. точок обліку, у Херсонській області – 25,8 тис. абонентів у 45 населених пунктах.

Читайте також: Галущенко зустрівся з Брінк - говорили про наслідки російських атак на енергетику України

У Чернігівській області внаслідок обстрілу Новгород-Сіверського району були пошкоджені повітряні лінії обленерго, відключені від електропостачання 848 абонентів у п’яти населених пунктах. Повітряні лінії включені в роботу, всіх споживачів заживили. Залишаються знеструмленими 1,5 тис. абонентів у 27 населених пунктах.

Як повідомляв Укрінформ, Україна ввечері залучатиме аварійну допомогу, населення просять зменшити енергоспоживання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-