На Хмельниччині з початку війни виявили понад 100 нелегалів із РФ і Білорусі

На Хмельниччині з початку війни виявили понад 100 нелегалів із РФ і Білорусі

Ексклюзив
Укрінформ
У Хмельницькій області з початку повномасштабного вторгнення виявлено майже 400 порушень міграційного законодавства, вчинених іноземцями або особами без громадянства. Понад чверть із них - громадяни Росії та Білорусі.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили в Управлінні ДМС України у Хмельницькій області.

«У період з 24 лютого 2022 року і по 17 квітня цього року в Хмельницькій області виявлено 395 порушень міграційного законодавства, з яких 367 вчинено іноземцями або особами без громадянства, серед них 23 громадян Республіки Білорусь та 86 громадян Російської Федерації», - йдеться у відповіді установи на запит кореспондента.

У міграційній службі уточнили, що з початку року виявлено 71 порушення, вчинене іноземцями або особами без громадянства, серед них - троє громадян РФ та двоє громадян Білорусі.

Читайте також: В Україну навіть під час війни приїздять жити іноземці та отримують громадянство - Міграційна служба

Зазначається, що всіх порушників притягнуто до адміністративної відповідальності. Також відносно 188 іноземців або осіб без громадянства прийнято рішення про примусове повернення в країну походження або третю країну. Щодо 34 нелегалів міграційна служба прийняла рішення про примусове видворення з України, щодо 285 — про заборону в’їзду на територію України.

Як повідомлялось, на Хмельниччині у громадян РФ та Білорусі конфіскували понад 200 гектарів.

Фото: ФБ/ Міграційна служба Хмельницької області

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-