У Дніпрі в медзакладах залишаються троє постраждалих унаслідок ракетного удару 2 квітня

У Дніпрі в медзакладах залишаються троє постраждалих унаслідок ракетного удару 2 квітня

Укрінформ
На стаціонарному лікуванні в медичних закладах Дніпра залишаються троє постраждалих унаслідок ракетного удару 2 квітня.

Про це повідомляє пресслужба Дніпровської міської ради, передає Укрінформ.

"На стаціонарному лікуванні залишаються 3 людини, інші лікуються амбулаторно. Загрози їхнім життям немає. Пацієнти отримують необхідну медичну допомогу та перебувають під наглядом лікарів", - йдеться у повідомленні.

У міськраді нагадали, що в Дніпрі внаслідок ракетного удару 2 квітня поранень зазнали 18 людей. До медичних закладів звернулось 8 осіб із осколковими пораненнями, черепно-мозковими травмами, різаними ранами. 

Зокрема, в одну лікарню доправили двох пацієнтів - чоловіків 34 та 38 років. Один з них має поранення голови та щелепи. Інший прибув з отруєнням чадним газом. За словами лікарів, в обох пацієнтів спостерігається позитивна динаміка. Чоловік із пораненням голови та щелепи готується до наступного етапу лікування.

Читайте також: У Дніпрі російська ракета зруйнувала їдальню та актову залу коледжу

Як повідомляв Укрінформ, 2 квітня армія РФ завдала удару ракетою по Дніпру. Постраждало 18 людей, 12 з них госпіталізували, зокрема п'ятьох дітей, які були поранені уламками скла, коли бігли до укриття. Пошкоджені 4 заклади освіти, 9 багатоквартирних будинків, 25 автомобілів.

Фото ілюстративне: МОЗ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-